Δεν είναι δυνατή η προσθήκη αυτής της ποσότητας του προϊόντος "Emrich-Schonleber Riesling Τrocken" στο καλάθι επειδή δεν υπάρχει αρκετό απόθεμα (3 εναπομείναντα).
Chateau Bonnet Reserve
Cabernet Sauvignon 50% , Merlot 50%. Χρώμα έντονο, βαθύ ρουμπινί με μοβ ανταύγες. Στη μύτη αρώματα μαύρων φρούτων, νότες μαύρης σταφίδας και γκαπνός. Στο στόμα, γεμάτο και κομψό, στρογγυλές τανίνες, φρεσκάδα και μακρά μπαχαρένια επίγευση.
Χρώμα έντονο, βαθύ ρουμπινί με μοβ ανταύγες. Στη μύτη αρώματα μαύρων φρούτων, νότες μαύρης σταφίδας και γκαπνός. Στο στόμα, γεμάτο και κομψό, στρογγυλές τανίνες, φρεσκάδα και μακρά μπαχαρένια επίγευση.
Οινοποίηση
Cabernet Sauvignon 50% , Merlot 50%. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 28o-32οC, με μακρά εκχύληση 28 -41 ημερών σε επαφή με τα στέμφυλα και συχνή ανακύκλωση του μούστου.
Ωρίμαση
Παλαίωση για 12 μήνες σε δρύινα γαλικά βαρέλια, με 20% νέο.
Μπορεί να παλαιώσει για 8-15 χρόνια.
Βαθμολογία
Wine Searcher avg.88, Vivino 3.6
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 17-18°
Προτείνεται η μετάγγισή του σε καράφα 30' πριν την κατανάλωσή του