Χρώμα κεχριμπαρί. Αρώματα ώριμων πυρινόκαρπων φρούτων και λεμονιού . Στο στόμα είναι ζωηρό με γεμάτο σώμα και ορυκτώδη επίγευση.
Οινοποίηση
Ασύρτικο 100%. Υπερώριμα σταφύλια από αμπελώνες στο Μεγαλοχώρι, άνω των 100 ετών. Αποβοστρύχωση και κρυοεκχύλιση 12 ωρών. Η ζύμωση πραγματοποιήθηκε με γηγενείς ζύμες υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία έως 18 ̊C.
Ωρίμαση
Για 12 μήνες σε παλιά δρύινα βαρέλια διαφορετικής χωρητικότητας. Εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα.
Πιείτε το τώρα ή στα 4-5 χρόνια.
Βαθμολογία
Wine Searcher avg.90, Vivino 4.2
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 11°C
Μετάγγισή του σε καράφα 15 λεπτά πριν την κατανάλωσή του.