Εξερευνώντας κρασιά της Μεσογείου
Η ιστορία της αμπελοκαλλιέργειας στην Μεσόγειο είναι μακρά και πλούσια. Το ζεστό κλίμα της περιοχής, η επιρροή της θάλασσας, οι γεωργικές τεχνικές και οι τοπικές ποικιλίες παράγουν μοναδικά κρασιά.
Την Παρασκευή 2ο Δεκεμβρίου, σας καλούμε να δοκιμάσουμε κόκκινα κρασιά από 4 χώρες της Μεσογείου, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Γαλλία. Δέκα συνολικά ποικιλίες κάποιες μονοποικιλιακά οινοποιημένες και αλλές σε blend.
35,00€
Εξαντλημένο