Εξερευνώντας κρασιά της Μεσογείου

Η ιστορία της αμπελοκαλλιέργειας στην Μεσόγειο είναι μακρά και πλούσια. Το ζεστό κλίμα της περιοχής, η επιρροή της θάλασσας, οι γεωργικές τεχνικές και οι τοπικές ποικιλίες παράγουν μοναδικά κρασιά.

Την Παρασκευή 2ο Δεκεμβρίου, σας καλούμε να δοκιμάσουμε κόκκινα κρασιά από 4 χώρες της Μεσογείου, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Γαλλία. Δέκα συνολικά ποικιλίες κάποιες μονοποικιλιακά οινοποιημένες και αλλές σε blend.

35,00

Εξαντλημένο

SKU: explore-mediterranean
Οινοποιείο, , , , ,
Περιοχή, , , , ,
Ποικιλίες, , , , , , , , ,
Αλκοόλ
Σοδειά, , , ,

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, 20:00

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Η ιστορία της αμπελοκαλλιέργειας στην Μεσόγειο είναι μακρά και πλούσια. Το ζεστό κλίμα της περιοχής, η επιρροή της θάλασσας, οι γεωργικές τεχνικές και οι τοπικές ποικιλίες παράγουν μοναδικά κρασιά.
Την Παρασκευή 2ο Δεκεμβρίου, σας καλούμε να δοκιμάσουμε κόκκινα κρασιά από 4 χώρες της Μεσογείου, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Γαλλία. Δέκα συνολικά ποικιλίες κάποιες μονοποικιλιακά οινοποιημένες και αλλές σε blend.
Μια παρουσίαση και εξερεύνηση των κρασιών με στόχο να γνωρίσουμε τον πλούτο ποικιλιών και γεύσεων της, μέσα από την γευστική δοκιμή.
Μαζί μας για το συντονισμό και την παρουσίαση  ο  Γιάννης Κριτσωτάκης, κάτοχος Diploma WSET.
Θα δοκιμάσουμε τα κρασιά:

Domaine de La Janasse Cote du Rhone 2017
Acustic Celler Acustic 2015
Juan Gil Jumilla Silver Label 2017
Mastroberardino Taurasi Radici 2012
Riondo Amarone della Valpolicella 2015
Αργυρός Μαυροτράγανο 2013

Μόνο 12 θέσεις.