Pedro Parra
Pedro Parra
Dr. Terroir για κάποιους, είναι ηγετική φυσιογνωμία του κινήματος της «Νέας Χιλής», λόγω των προσπαθειών του να φέρει ένα νέο όραμα στη βιομηχανία κρασιού της Χιλής, αναζητώντας ποιοτικά terroirs και αναπτύσσοντας νέες φυτεύσεις σε όλη τη χώρα.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών από το Institut Agronomique National στο Μονπελιέ και στο Παρίσι. Μετά από 15 χρόνια συμβουλευτικής εγασίας σε διάσημα οινοποιεία σε όλο τον κόσμο ( Jean-Marc Roulot, Marco Marengo, Liger Belair, Altos las Hormigas, Zuccardi κ.α.), ίδρυσε το οικογενειακό του κτήμα το 2011 στην περιοχή Bío Bío.
Η περιοχή, στερείτο αμπελουργικής παράδοσης, αλλά ήταν μια ευλογία από την άλλη λόγω της ύπαρξης εξαιρετικά παλιών αμπελιών Cinsault και Pais, φυτεμένα σε άμμο με χαλαζία.
- Δεν είναι δυνατή η προσθήκη αυτής της ποσότητας στο καλάθι — έχουμε 1 σε απόθεμα και έχετε ήδη 1 στο καλάθι σας. Καλάθι
Showing all 2 results