Δεν είναι δυνατή η προσθήκη αυτής της ποσότητας στο καλάθι — έχουμε 2 σε απόθεμα και έχετε ήδη 2 στο καλάθι σας. Καλάθι
Διάπορος Κυρ Γιάννη magnum
Ξινόμαυρο 87%, Syrah 13%. Σκούρο ρουμπινί. Στην μύτη, αρώματα δρυός και μπαχαρικών, ακολουθούμενα από γοητευτικά αρώματα φράουλας και τριαντάφυλλου. Στο στόμα, στιβαρή δομή, ώριμες τανίνες, μακρά επίγευση, με αρώματα μπαχαρικών.
Σκούρο ρουμπινί. Στην μύτη, αρώματα δρυός και μπαχαρικών, ακολουθούμενα από γοητευτικά αρώματα φράουλας και τριαντάφυλλου. Στο στόμα, στιβαρή δομή, ώριμες τανίνες, μακρά επίγευση, με αρώματα μπαχαρικών.
Οινοποίηση
Ξινόμαυρο 87%, Syrah 13%. Προζυμωτική εκχύλιση 7 ημερών σε θερμοκρασία 8-10°C και σε πλήρως αντιοξειδωτικό περιβάλλον. Ζύμωση για 10-15 ημέρες, σε ανοιχτές δεξαμενές, με αυτόματο έμβολο pigeage. Η ζύμωση γίνεται στους 23-26°C καθώς και η μεταζυμωτική εκχύλιση των 10-12 ημερών. Η μηλογαλακτική ζύμωση γίνεται σε 100% καινούρια γαλλικά βαρέλια, παράλληλα με τακτικό batonnage.
Ωρίμαση
22 μήνες παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια 225lit και 6 μήνες αναγωγική παλαίωση στη φιάλη.
Η Διάπορος μπορεί να παλαιώσει για 10-15 χρόνια.