Δεν είναι δυνατή η προσθήκη αυτής της ποσότητας του προϊόντος "Χατζηδάκης Cuvée No 15 2016 Παλιά Σοδειά" στο καλάθι επειδή δεν υπάρχει αρκετό απόθεμα (1 εναπομείναντα).
Χατζηδάκης Cuvée No 15 2016 Παλιά Σοδειά
Παραμονή του γλεύκους με τα στέμφυλα για 12 ώρες, διαχωρισμός γλεύκους από στέμφυλα, απολάσπωση και ζύμωση με ιθαγενείς ζύμες στους 18°C.
Χρυσοκίτρινο χρώμα, λεπτά αρώματα ώριμων κίτρινων φρούτων, φρέσκων εσπεριδοειδών και ορυκτότητας. Στόμα κομψό με χαρακτηριστική τη νότα της οξύτητας. Μακρά επίγευση.
Οινοποίηση
Σταφύλια από βιολογικά καλλιεργούμενους αμπελώνες του Πύργου, του Εμπορείου και της Μεσαριάς-Βόθωνα. Παραμονή του γλεύκους με τα στέμφυλα για 12 ώρες, διαχωρισμός γλεύκους από στέμφυλα, απολάσπωση και ζύμωση με ιθαγενείς ζύμες στους 18°C.
Ωρίμαση
Με τις οινολάσπες για 8 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές και χειρωνακτική εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα με ελαφριά θείωση.
Παλαίωση στην φιάλη για 6-12 χρόνια.
Βαθμολογία
Wine Searcher avg.88, Vivino 4.0
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 11°C
Μετάγγισή του σε καράφα 60 λεπτά πριν την κατανάλωσή του ή ανοίξτε την φιάλη από την προηγούμενη ημέρα